VIDEO: Jong FC Utrecht speelt bloedeloos gelijk tegen Telstar

Jong FC Utrecht speelde vandaag tegen Telstar op sportpark Zoudenbalch. De uitslag doet het al vermoeden, de toeschouwers kregen een saai duel voorgeschoteld van twee ploegen die dit seizoen maar moeilijk tot scoren komen.

In de beginfase van het duel waren er hier en daar nog wel wat kansen maar geen van beide ploegen wist tot scoren te komen. Ook zakte het niveau van de wedstrijd al snel in. Neal Viereck viel geblesseerd uit in de 40e minuut en werd vervangen door de 20-jarige middenvelder, Gibson Yah. In de slotfase kwam Jong FC Utrecht nog tegen tien man te staan door de tweede gele kaart van Jorginho Soares maar wist de overtalsituatie niet uit te buiten. De wedstrijd eindigde in 0-0. Volgende week maandag speelt Jong FC Utrecht de uitwedstrijd op De Toekomst in Amsterdam tegen Jong Ajax.

Jong FC Utrecht is de nummer vijftien in de Keuken Kampioen Divisie met achttien punten uit zeventien wedstrijden. De ploeg van trainer, Ivar van Dinteren, won voor het laatst op 22 September toen werd SC Cambuur met 3-2 verslagen.

Lees meer:
0 reacties