Samenvatting: Jong FC Utrecht verliest in slotfase van FC Emmen

Jong FC Utrecht heeft in de wedstrijd tegen FC Emmen in extremis verloren. De Domstedelingen ging met 2-3 onderuit.

Na een half uur spelen kwam Jong FC Utrecht op voorsprong, al kregen ze daar wat hulp bij. Het doelpunt werd namelijk gemaakt door FC Emmen-speler Mike te Wierik. Hij was de ongelukkige die de bal in eigen doel liet belanden. De beloften van FC Utrecht zochten in de rust de kleedkamer op bij een 1-0 voorsprong.

In de tweede helft wisten de Emmenaren toch langszij te komen. In de 73e minuut was het Patrick Brouwer die de gelijkmaker maakte. Heel lang konden de gasten uit Drenthe hier echter niet van genieten. Een minuutje later was het namelijk raak aan de andere kant. Ivar Jenner bediende Mees Akkerman, die FC Utrecht vervolgens opnieuw op voorsprong zette, 2-1.

In de blessuretijd ging het alsnog mis. Zo maakte Mike Te Wierik zijn fout goed door in de 93e minuut de 2-2 te maken. De gifbeker was echter nog niet leeg voor de Domstedelingen. In de absolute slotfase van de blessuretijd was het Desley Ubbink die de 2-3 maakte en zo ervoor zorgde dat de Utrechters met lege handen stonden.

Door dit verlies staat Jong FC Utrecht nog steeds onderaan in de Keuken Kampioen Divisie met 23 punten uit 31 wedstrijden. De volgende wedstrijd voor Jong FC Utrecht is op vrijdag 29 maart. Dan wordt er een bezoek gebracht aan Telstar.

Lees meer:
0 reacties