Jong FC Utrecht na rust weggespeeld door FC Eindhoven en verliest

Jong FC Utrecht heeft vrijdag verloren in de Keuken Kampioen Divisie van FC Eindhoven. In het Jan Louwers Stadion werd er met 4-0 verloren door de Utrechters.

Het duel begon rustig, zonder al te veel kansen in de eerste helft. Vijf minuten na rust kwam FC Eindhoven op een 1-0 voorsprong dankzij Jort van der Sande. In de 67ste minuut draaide Charles-Andrea Brym weg van zijn tegenstander om de bal vervolgens laag in het doel te schieten.

Nog geen tien minuten later scoorde de Canadees opnieuw voor FC Eindhoven. In de negentigste minuut was het Joey Sleegers die namens de Eindhovenaren de eindstand op het scorebord zette: 4-0.

Opstelling Jong FC Utrecht: Gadellaa, Eersteling, Mukeh, Van der Kust (86' Culhaci), Huizing (73' Akharaz), El Azrak (72' Jenner), Ikeshita, Rijks (86' Alou), S.Fernandes, Sellouf en Van den Hoek (73' El Barjiji).