Jeroen Zoet terug naar Nederland? "Wil in ieder geval duidelijkheid"

Jeroen Zoet
Jeroen Zoet Foto: © Pro Shots

De kans bestaat dat Jeroen Zoet binnenkort weer in Nederland te bewonderen is. De doelman vertelt in gesprek met het Eindhovens Dagblad open te staan voor een terugkeer naar de Eredivisie.

Zoet staat nu nog onder contract bij Spezia, de huidig nummer negentien van de Serie B, maar is daar geen vaste waarde. "Ik wil weer meer spelen. Of in ieder geval duidelijkheid over mijn rol, want de afgelopen jaren is die er te weinig geweest." FC Utrecht huurde Zoet eerder voor een half jaar van PSV. In totaal kwam hij tot tien wedstrijden voor Utrecht.

Speculaties over een terugkeer bij PSV als tweede keeper kan hij wel begrijpen. "Het is niet zo dat ik per se terug naar Nederland wil, want een buitenlands avontuur zie ik ook nog zitten. Of ik hier in Italië blijf, is nog niet zeker. Ik wil in ieder geval duidelijkheid, als ik straks ergens een handtekening zet. Een rol als eerste keeper is wat ik wel ambieer, omdat ik sportman ben en graag mijn bijdrage actief lever. Maar het kan ook anders lopen."

Lees meer:
0 reacties