Jensen ziet trend bij FC Utrecht: "Het is wel bijzonder, ja"

Victor Jensen viert zijn gelijkmaker
Victor Jensen viert zijn gelijkmaker Foto: © BSR Agency

Victor Jensen was zondagmiddag erg belangrijk voor FC Utrecht met zijn 3-3. Hij gaat zich met Utrecht nu opmaken voor de play-offs.

Hij maakte die gelijkmaker als invaller. En dat is zeker geen toeval, daar invallers al vaker belangrijk zijn geweest voor de ploeg van Ron Jans. "Het is wel bijzonder, ja, de rol van de invallers dit seizoen", geeft Jensen toe. "Als zij erin komen gebeurt er wat. Dat zij een wedstrijd vaak doen kantelen, is allang geen toeval meer."

Jensen is in ieder geval vol vertrouwen richting de play-offs. "Weet je. Dat resultaat in Alkmaar heeft ons zó ongelooflijk goed gedaan. Het is weer een bevestiging dat we echt een team zijn, waarin de spelers elkaar wat gunnen. En waarin de ene jongen blij is als de ander, misschien wel zijn concurrent, een beslissend doelpunt maakt. Dat zijn allemaal uitstekende signalen met het oog op de play-offs."

Met welk gevoel hij nu gaat richting het duel tegen Sparta?. "Met het gevoel dat we er heel veel zin hebben", antwoordt hij dan. "Echt, dit team kan elke tegenstander aan. Dat is tegen AZ maar weer eens gebleken."

Lees meer:
0 reacties