Jensen vastberaden: "Weet zeker dat ik wedstrijden in basis krijg"

Victor Jensen heeft in gesprek met FC Utrecht TV vooruitgeblikt op het duel met Fortuna Sittard. Ook ging hij in op zijn reserverol de afgelopen weken.

FC Utrecht kan zondag thuis tegen Fortuna Sittard een clubrecord evenaren door dertien wedstrijden achter elkaar ongeslagen te blijven. Tot nu toe is alleen de lichting van het seizoen 1990/91 gelukt. Victor Jensen heeft er in ieder geval vertrouwen in: “We moeten de goede periode behouden en drie punten pakken. Wij moeten ons focussen op onszelf en onze eigen offensief, en dan komt het allemaal goed.”

Voor Victor Jensen is het maar de vraag of hij in de basis staat. Hij werd de afgelopen wedstrijden gepasseerd door Ron Jans: “Jens Toornstra speelt nu heel goed, dus het is goed dat je jezelf scherp houdt. Als je erin komt, moet je dan gewoon alles geven,” vertelt Jensen. Hij heeft er dan ook alle vertrouwen in dat hij zich terug gaat knokken: “Ik weet zeker dat ik nog wedstrijden in de basis krijg. Dus ik ga gewoon wachten op mijn kans en dan ga ik alles geven,” besluit hij.

Lees meer:
0 reacties