Jensen: "Aan het einde moet je gewoon nog een doelpunt maken"

Victor Jensen scoort tegen RKC
Victor Jensen scoort tegen RKC Foto: © Pro Shots

Victor Jensen scoorde weer namens FC Utrecht. Het bleek niet genoeg om RKC Waalwijk te verslaan. In de eigen Galgenwaard werd het 1-1.

"Als nummer tien bij FC Utrecht krijg je wel de kans om wat doelpunten te maken, dus het is goed dat ik begin te scoren", opent Jensen bij RTV Utrecht. "Ik denk dat we een goede tweede helft hebben gespeeld. We waren vaak gevaarlijk, maar die hele grote kansen bleven uit. Het is natuurlijk jammer dat we hier niet met drie punten weggaan."

Waar ging het mis? "We staan veel te laag op het veld. Hun centrale verdedigers hadden veel te veel tijd. Daardoor werden ze gevaarlijk. We kenden ook wat slordige momenten aan het einde van de wedstrijd en dat moet wel beter", stelt Jensen.

Het blijft frappant dat de Domstedelingen niet met de drie punten vertrokken. "Als ik het goede antwoord had gehad dan had ik het gegeven. Je moet na een doelpunt gefocust zijn. We waren na de 1-0 misschien iets te voorzichtig. We hadden de 2-0 moeten zoeken. Het was niet best. Maar we waren wel gevaarlijk vond ik. Offensief, zeker aan het einde, moet je gewoon nog een doelpunt maken."

Lees meer:
0 reacties