Jens Toornstra is strijdlustig: "Laten zien dat ik hoor te spelen"

Jens Toornstra
Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

Jens Toornstra wil ondanks dat hij maar weinig in de basis staat bij FC Utrecht niet vertrekken naar een andere club. De middenvelder wil zich terugknokken bij de Domstedelingen, vertelt hij in gesprek met RTV Utrecht.


Toornstra heeft bij FC Utrecht niet het aantal minuten gemaakt waarop hij had gehoopt. Hij speelde pas twee keer een volledige wedstrijd van 90 minuten en hij mocht negen keer als invaller in actie komen. Toch wil hij in Utrecht blijven. Deze winter gonsde het dat ADO Den Haag wel interesse had om Toornstra terug te halen naar de club waar hij debuteerde. Aan een transfer moet de middenvelder nu echter niet denken: “Voor nu niet, zeker niet. En ik denk dat het ook goed is dat ik die duidelijkheid geef. Dat houdt het rustig, voor mij en voor de club.”

De inmiddels 34-jarige voetballer laat weten dat hij gaat knokken voor zijn basisplaats bij FC Utrecht zoals hij dat altijd gedaan heeft: “Het enige dat ik kan doen is hard werken en laten zien dat ik hoor te spelen. En dan is het verder aan de trainer.” Hij laat dan ook weten dat die instelling hem zo ver heeft gebracht in zijn voetballoopbaan. Hij geeft dan ook aan dat hij in andere periodes waarin hij minder speelde zich altijd heeft teruggeknokt: “Omdat ik hard bleef werken. Dat is ook wat ik nu ga doen”, besluit Toornstra.

Lees meer:
0 reacties