Jens Toornstra: "Daar kan ik iets meer mijn energie in kwijt"

Jens Toornstra
Jens Toornstra Foto: © Pro Shots

Zaterdagavond staat er een wedstrijd op het programma voor FC Utrecht, waarin ze het opnemen tegen Fortuna Sittard. Middenvelder Jens Toornstra kijkt uit naar de wedstrijd en de kans om een goede reeks neer te zetten.

Toornstra hoopt een nieuwe stap te zetten in de richting van een positieve serie wedstrijden na een overwinning tegen Ajax. "Het gevoel is goed en dan wil je zo snel mogelijk naar de volgende wedstrijd natuurlijk. Fysiek hebben we een paar dagen kunnen herstellen. Ik denk dat het belangrijk is dat we het goede resultaat tegen Ajax ook een goed vervolg gaan geven, want je wilt nu een serie neer gaan zetten. Daar heb ik het al vaker over gehad. Ik denk dat dat op dit moment heel belangrijk is" zegt Toornstra in gesprek met FC Utrecht TV.

Toornstra hoopt zaterdagavond tegen Fortuna op de 10 positie te mogen spelen. "Ik speel waar de trainer mij nodig heeft, maar ik vind dat ik op de 10 positie het beste tot mijn recht kom. In ieder geval op een aanvallende positie. Daar kan ik iets meer mijn energie in kwijt, in het afjagen en in het diep lopen zonder bal. Dus ik denk dat dat mij het beste ligt, maar wat ik eerder al zei: de trainer bepaalt uiteindelijk wie waar gaat spelen," aldus Toornstra.

Lees meer:
0 reacties