Willem Janssen: "Zie bij FC Utrecht echt een toekomst voor mij"

Willem Janssen was ooit de aanvoerder van FC Utrecht. Nu maakt hij onderdeel uit van de technische staf van de club als Individueel Trainer.

"In de groep gaat het eigenlijk heel natuurlijk", zegt Janssen over zijn nieuwe rol als Individueel Trainer in gesprek met FC Utrecht TV. "Ik voel me eigenlijk ook nog heel dicht bij de jongens staan. Het voordeel is dat je nog hartstikke jong bent en eigenlijk nog niet zolang gestopt bent", gaat hij verder. "Voor mij voelt het bijna niet anders dan in mijn rol als speler."

"Ik geef eigenlijk gevraagd en ongevraagd mijn mening en advies", zegt Janssen lachend. "De inbreng wordt zeer gewaardeerd. Het is echt mijn passie en mijn werk. Ik zie bij FC Utrecht wel echt een toekomst voor mij."

Janssen ziet nog veel leerpunten voor zich liggen. "Hoe breng je in een korte tijd de boodschap zo effectief mogelijk over bijvoorbeeld. Dat is ervaring en alleen maar doen. Jezelf reflecteren en anderen op jezelf laten reflecteren om steeds beter te worden", aldus Janssen.

Lees meer:
0 reacties