Janssen: "Niemand is kritischer beoordeeld dan Kruys nu door mij"

Rick Kruys
Rick Kruys Foto: © Orange Pictures

Ricky Kruys vertrok onlangs naar VVV Venlo. Hij werd opgepikt door Willem Janssen, die lovend is over de trainer die hiervoor nog interim-trainer bij FC Utrecht was.

"Ik denk dat er nergens een trainer voor zijn aanstelling kritischer is beoordeeld dan Rick nu door mij. Ik heb hem jaren meegemaakt, heb bij FC Utrecht gaandeweg heel veel mensen in staf en directie over hem gesproken en maakte hem de laatste maanden mee als interim-hoofdtrainer. Ja, ik haal een trainer die ik ken", weet Jansen in gesprek met Voetbal International.

"Ik ken hem door en door, weet precies wat hij kan. Maar ik durf nu ook al te zeggen dat ik in de toekomst, als ik dit vak blijf doen, nooit meer een trainer zal aanstellen die ik beter heb kunnen doorgronden en analyseren, zo vervolgt hij.

Hij stelt dat het een moeilijk en lang proces was en dat de komst van Kruys niet zo simpel is als 1+1=2. "We hebben zeker wel achtergrondinformatie verzameld over andere kandidaten. En met tenminste nog één andere trainer gesproken."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 13 aug. 2022, 20:00
Eredivisie
FC Utrecht -
-
SC Cambuur -
za 20 aug. 2022, 21:00
Eredivisie
FC Emmen -
-
FC Utrecht -
zo 28 aug. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Ajax -
vr 2 sep. 2022, 20:00
Eredivisie
Fortuna Sittard -
-
FC Utrecht -
zo 11 sep. 2022, 12:15
Eredivisie
FC Utrecht -
-
Vitesse -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
6 FC Twente 1 1 3
7 FC Groningen 1 0 1
8 FC Utrecht 1 0 1
9 FC Volendam 1 0 1
10 RKC Waalwijk 1 0 1
Bekijk de hele stand