Jans: "Zijn uit een dal geklommen en zien verdere perspectief"

Trainer Ron Jans Trainer kijkt uit naar de wedstrijd van zaterdag tussen FC Utrecht en RKC. Jans hoopt op voortzetting van de ongeslagen reeks en een positieve afsluiting voor de kerst.

"Als je naar RKC kijkt, dan winnen ze meestal niet met hele grote uitslagen", zegt Jans in gesprek met FC Utrecht TV. "Voor de beker hebben ze tegen ons wat geëxperimenteerd, met wat andere spelers en met veel spelers achterin. Ik denk niet dat ze dat nu gaan doen, maar je moet natuurlijk wel overal rekening mee houden."

Jans vervolgt: "Het belangrijkste is wat je kunt verwachten van FC Utrecht en dan hoop ik echt dat we de lijn doorzetten. Ik denk dat wij tegen RKC wat meer balbezit zullen hebben en dat we misschien wat meer op de helft van de tegenstander zullen zijn."

Op de vraag wat Jans aan de fans hoopt mee te geven, antwoord hij: "Het gevoel dat we uit een dal zijn geklommen en dat er weer perspectief is om dat nog uit te bouwen. Het zou mooi zijn als we die ongeslagen reeks, maar ook de stand op de ranglijst en het puntenaantal kunnen voortzetten en met dat gevoel de kerst in kunnen gaan. Hoewel we nog een wedstrijd daarna hebben en dat is ook een mooie", sluit Jans glimlachend af.

Lees meer:
0 reacties