Jans wil niet te ver vooruitkijken: "Ik ben daar niet zo van"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

FC Utrecht kan komende zondag een belangrijke stap zetten richting de play-offs om Europees voetbal. Trainer Ron Jans geeft echter tegenover RTV Utrecht aan dat hij niet te ver vooruit wil kijken.

Het is volgens Jans het handigst om het in stukjes te knippen en dat bij je spelers te krijgen. “Vandaag, morgen, overmorgen en in de toekomst zien we wel waar we eindigen. We weten waar we willen eindigen. Ik denk dat het het beste is om ons te focussen op de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles en wat daar gevraagd is.”

Ook de top vijf is nog in zicht voor FC Utrecht. Het verbaast de oefenmeester niet dat men daarover begint. “Het verwondert mij wel. We staan nu 8e en men zegt dat we nog vijfde kunnen worden. Dat kan, maar we moeten eerst maar eens zien of we van plek acht naar zeven kunnen komen en daar hebben we zondag een opdracht voor.

Jans geeft dan ook aan dat hij daar niet zo van is. "Ik ben niet zo van het uitrekenen van dit soort dingen. We weten wel wat we willen. Als je kijkt naar het begin van het seizoen en hoe je het nog kan afsluiten, vind ik het wel mooi om over na te denken”, aldus de coach.

Lees meer:
0 reacties