Jans: "We halen deze speler van Jong FC Utrecht bij de selectie"

Ron Jans na de wedstrijd tegen NEC
Ron Jans na de wedstrijd tegen NEC Foto: © Pro Shots

Ron Jans is benieuwd naar wat zijn FC Utrecht kan laten zien tegen PEC Zwolle. Van Feyenoord werd er met 4-2 verloren, maar zijn ploeg is op jacht naar eerherstel.

"Feyenoord is gewoon een goede ploeg en zeker in de tweede helft hebben ze de overwinning ook verdiend", vertelt Jans over de afgelopen wedstrijd tegen Feyenoord via de clubkanalen van FC Utrecht. "Ik vind dat individueel een aantal jongens een goede wedstrijd hebben gespeeld. Feyenoord werd toch wel tot het uiterste gedwongen om die overwinning binnen te halen."

Nu wacht PEC Zwolle. "Herstellen, uitrusten en dan komt de volgende wedstrijd alweer", vertelt Jans die vertelt over kwetsuren in zijn selectie. "Er waren twee vraagtekens voor de training maar die zijn weg, het ziet er positief uit. Vorige week aan het einde van de week viel Marouan Azarkan uit met een spierblessure, die is er morgen ook nog niet bij. Voor hem halen we Lynden Edhart van Jong FC Utrecht bij de selectie."

"Makkelijk wordt het niet", weet de trainer. "Je ziet het ook, Heracles Almelo 1-0, NEC 1-0, je moet ervoor knokken om die wedstrijden winnend af te sluiten en dat verwacht ik morgen weer", zegt de trainer van de Domstedelingen tot besluit.

Lees meer:
0 reacties