Jans reageert op kritiek: "Hij is wel negatief-kritisch over mij"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans heeft gereageerd op een column van Hugo Borst. Laatstgenoemde vond dat Jans zich in het uitduel bij Feyenoord (4-2) wel erg veel met de arbitrage bemoeide.

In gesprek met Voetbal International laat de trainer weten dat hij het wel vond meevallen. “Ach, die column na de uitwedstrijd tegen Feyenoord. Volgens mij gedroeg ik me daar niet buitensporig. Ik vroeg op een ludieke manier om een kaart, gebruikte het publiek daar ook bij. Dat moet je dan misschien toch niet doen. Ik reed naar huis en hoorde op de radio dat Hugo Borst en Gertjan Verbeek het eens waren: Marjo moest mij maar eens tot de orde roepen. Een dag later kwam die column.”

Hoe Jans daarin werd omschreven konden zowel hij als zijn vrouw zich niet in vinden. “Het beeld wat hij daarin schetste, herkent mijn vrouw niet, mijn omgeving niet, en ikzelf ook niet. Maar Hugo mag het schrijven. Ik vind hem een mooie kerel, maar hij is de laatste jaren wel wat negatief-kritisch over mij. So be it. Ik ben echt rustiger geworden, maar ik blijf een mens. Af en toe boos, impulsief”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties