Jans blikt vooruit op RKC: "Het is herfst, dan moet je stormen"

Na het gelijkspel van zaterdag tegen Fortuna Sittard staat FC Utrecht al weer de volgende wedstrijd te wachten. Dinsdagavond staat namelijk de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker op de agenda. FC Utrecht speelt tegen RKC Waalwijk om 21.00 uur in de Galgenwaard.

Hoofdtrainer Ron Jans blikt alvast vooruit op het toernooi. "Als je zo'n toernooi een keer hebt gewonnen en we hebben met PEC Zwolle ook eens in de finale gestaan en verloren, dan weet je wat het doet met eigenlijk iedereen", zegt Jans op de officiële website van FC Utrecht. "Dan haal je Europees voetbal, dat zijn prachtige momenten. Je moet eerst zover komen dat je richting finale gaat en dan gaat het nog meer leven, dat begint morgen."

Anthony Descotte verliep het zaterdag wat minder goed, hij moest geblesseerd het veld verlaten. "Zorgelijk, vanmiddag krijgt hij een MRI, daar zal meer duidelijkheid uitkomen. Het was wel iets beter dan afgelopen zaterdag, maar hij kan de knie nog steeds niet goed buigen dus we maken ons wel zorgen", vertelt Jans over de situatie. Nick Viergever keert terug van zijn schorsing. "Op Iqbal en Jenner na is verder iedereen aan boord", aldus de trainer.

Jans is erg duidelijk over de vraag hoe Utrecht ervoor moet zorgen om in de volgende ronde te komen. "Het is herfst, dan moet je stormen."

Lees meer:
0 reacties