Jans niet blij met vertrekkers: "Wil niet dat mensen uitstappen"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans is blij dat de transferwindow erop zit. FC Utrecht verwelkomende een aantal nieuwe spelers, maar ziet ook krachten wegvallen.

Jans is geen fan van de winterse markt. "Er zijn altijd ontevreden spelers die weg willen, als je halverwege de rit bent dan wil je niet dat mensen allemaal uitstappen", vertelt hij aan RTV Utrecht. Zo vertrok Modibo Sagnan en lijkt Bart Ramselaar nog naar Singapore te gaan, waar de markt langer open is. "Hij wilde in de Franse eredivisie spelen. Montpellier wilde hem heel graag en dat bod ging maar omhoog. Dan ga je als club op een bepaald moment akkoord. Voetbal gaat ook om geld."

Wel heeft FC Utrecht zich versterkt met onder andere Niklas Vesterlund en Jeppe Okkels. Jans was meteen enthousiast. "Ik werd wel heel erg getriggerd", laat hij weten. "Ik wil ook weten wat voor type mens die spelers zijn. En dat klopte allemaal perfect. Eigenlijk had ik gedacht dat het meer iets voor komende zomer zou zijn. Ze passen in de manier waarop we bij FC Utrecht willen spelen."

Lees meer:
0 reacties