Jans looft speler FC Utrecht: "Dat zijn wel extra kwaliteiten"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Orange Pictures

Ron Jans heeft voorafgaand aan het duel bij RKC Waalwijk tegenover ESPN een paar complimenten uitgedeeld aan een aantal spelers. Ook vertelt hij waarom hij het in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (2-1) minder vond.

Vanwege de bekerfinale heeft FC Utrecht vorig weekend niet gespeeld. Toch denkt Jans niet dat ze daardoor uit een bepaald ritme raken. “Daar ben ik helemaal niet bang voor. De laatste wedstrijd vond ik ook niet zo overtuigend van onze kant, maar we hebben wel gewonnen. Met name het spel aan de bal was wel onrustig.”

In de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles viel Mike van der Hoorn op het laatste moment uit waardoor Ryan Flamingo in de verdediging ging spelen. Daar merkte Jans wel een verschil op. “Ik weet niet of het achterin iets uitmaakt. Op het middenveld missen we dan toch echt de power, het drukzetten, duelkracht, tweede ballen oppakken. Dat zijn wel extra kwaliteiten van Flamingo. Van der Hoorn krijgt ook nog een compliment van de oefenmeester. “Met corners, zowel verdedigend als aanvallend, hebben we er met Mike een extra wapen bij”, aldus Jans.

Lees meer:
0 reacties