Jans komt met update: "Daar durf ik helemaal niets over te zeggen"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Maraouan Azarkan is bij bewustzijn na zijn harde botsing met Aaron Meijers. Dat heeft trainer Ron Jans aangegeven. Bij ESPN komt de coach van FC Utrecht met een update over de situatie van de aanvaller.

In het treffen met RKC kwam Azarkan hard in botsing met Meijers, waarna hij roerloos op het veld bleef liggen. De aanvaller moest per brancard van het veld. "Hij was bij, maar hij keek wat moe uit zijn ogen", geeft Jans aan. Na afloop zag hij zijn speler. "Hij heeft echt wel een tik gehad en is nu voor nader onderzoek naar het ziekenhuis."

"Daar zal moeten blijken hoe erg de schade is, maar het zal wel ergens in de buurt van een hersenschudding zitten", denkt Jans. "Het was enorm schrikken", aldus de trainer, die nog niet kan zeggen dat er niets ernstigs aan de hand is met Azarkan. "Nee, daar durf ik helemaal niets over te zeggen. Dat is veel te vroeg."

"Hij lag net in de medische ruimte. Ik ging daar naar hem toe en ik was blij dat hij de ogen open had. Hij was in ieder geval bij kennis. We moeten het verder nog even afwachten", aldus Jans.

Lees meer:
0 reacties