Jans kan borst nat maken: "Heracles is in eigen huis vaak goed"

Ron Jans strak in het pak
Ron Jans strak in het pak Foto: © Pro Shots

Zaterdagavond debuteert Ron Jans als trainer van FC Utrecht tegen Heracles Almelo. De oefenmeester moet de Utrechters van de laatste plaats halen.

Bij de promovendus is de sfeer goed. "Ze kijken met veel vertrouwen uit naar de ontmoeting met FC Utrecht", weet Ralph Blijlevens in De Ballen Verstand. De komst van Jans zal echter zomaar voor een schokeffect kunnen zorgen. "Je verwacht dat alle spelers wel een stapje extra gaan zetten om zich te bewijzen. Ze kunnen in Almelo wel hun borst nat maken."

Dat Jans zo snel in zijn 'sabbatical' instapt, zorgde voor enige verbazing bij Leon ten Voorde. "Zijn ego wordt gestreeld als een club als Utrecht komt. Ik ben wel benieuwd. Als er een persoon in staat is om de ploeg op te poetsen is dat Jans", denkt hij. De wedstrijd van vanavond wordt echter een loodzware. "Ik denk wel dat ze niet blij zijn dat ze in Almelo moeten beginnen. Iedereen vindt Heracles-uit een vervelende wedstrijd. Vanwege het kunstgras, maar Heracles is in eigen huis ook gewoon vaak goed."

Lees meer:
0 reacties