"Jans is een man die verschillende personen tot een collectief maakt"

Jacob Mulenga is onder de indruk van de werkwijze van Ron Jans. Dat vertelt de individuele trainer van FC Utrecht tegenover FC Utrecht TV.

Mulenga begint door te vertellen dat Jans op andere aspecten ook indruk maakt. “Nog los van Ron Jans als trainer is hij vooral een enorm mooi mens. Hij geeft verantwoordelijkheid en respecteert iedereen. Als je een fout maakt, is zijn terugkoppeling altijd fijn en opbouwend. Ik ben onder de indruk en leer veel van zijn werkwijze.”

Ook weet hij te benoemen wat een goede tip is die hij van Jans heeft gehad. “Ik ben een rustig persoon en laat anderen graag hun ding doen, maar ik mag vaker mijn mening uiten. Ron weet dat ik weet waar ik het over heb wanneer ik met de aanvallers praat. Dan zegt hij soms: ‘Laat weten wat je denkt of nodig hebt.’ Hij heeft het volle vertrouwen in alle stafleden en wat ze kunnen. Hij is de man die verschillende personen tot een collectief maakt.

Lees meer:
0 reacties