Jans: "Ik vond dat in de eerste helft echt een dikke onvoldoende"

Ron Jans is bijzonder ontevreden over het verloop van de wedstrijd tussen zijn FC Utrecht en RKC Waalwijk. De oefenmeester vond niet dat zijn ploeg een overwinning verdiende.

"Een uitslag vertelt niet veel over een wedstrijd. Maar wij hebben ook geen overwinning af weten te dwingen. Via Victor Jensen kregen we nog een grote kans en daarna liepen we alleen maar terug. Via de counter liep het goed en maken we een goal", weet Jans in gesprek met de clubkanalen van FC Utrecht.

De tegenstander liet echter ook weinig zien. "Dat RKC Waalwijk een goal maakt in de eerste helft is echt bizar, die zijn nooit gevaarlijk geweest. Dus in de tweede helft vind ik wel dat we er meer energie in stopten, maar liepen we onszelf voorbij. We hebben dit gewoon niet afgedwongen."

Hoe zat het met het voor opgezette plan van drukzetten? "Ik vond dat in de eerste helft echt een dikke onvoldoende en in de tweede helft vond ik dat heel erg voldoende. Maar we waren te gretig en daardoor maken we fouten. Er moet natuurlijk ook gewoon een bal goed vallen."

Lees meer:
0 reacties