Ron Jans: "Genoeg reden om met vertrouwen naar Almere te gaan"

Ron Jans heeft vertrouwen in een goed resultaat tegen Almere City. FC Utrecht gaat zaterdagavond op bezoek bij de promovendus.

Onder Alex Pastoor beleeft Almere een uitstekend debuutseizoen in de Eredivisie. “Alle respect hoor, een hele realistische speelwijze waarin ze bijna elke tegenstander er niet goed uit laten zien", blikt Jans vooruit op het clubkanaal. "Een kracht van ons is ook, en dat heb ik vorige week ook een beetje gemist, de power en de duelkracht. Dat moet echt anders, want dit wordt een knokwedstrijd met voetbalmomenten en niet andersom."

Eerder dit seizoen verloren de Domstedelingen in eigen huis nog van Almere City, maar als het aan Jans ligt volgt zaterdagavond een revanche. "Wij hebben genoeg redenen om met vertrouwen naar Almere toe te gaan", aldus de oefenmeester, die weer voor de herstelde Vasilios Barkas onder de lat kiest. "Mattijs (Branderhorst red.) heeft het goed gedaan en dat wist ik al wel. Barkas heeft de afgelopen maanden een zodanige vorm laten zien dat ik vind dat hij het weer verdient."

Lees meer:
0 reacties