Jans geniet van thuisduels: "Geweldig hoe dat zich ontwikkelt"

Ron Jans heeft in gesprek met FC Utrecht TV vooruitgeblikt op de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De oefenmeester geeft aan dat hij steeds meer geniet in Stadion Galgenwaard.

De trainer van de Domstedelingen blikt vooruit op de wedstrijd en geeft aan dat ze met dezelfde instelling het veld in moeten gaan als de voorgaande weken: “Dat je de tegenstander heel weinig tijd geeft aan de bal en als je bijvoorbeeld naar de eerste helft tegen Fortuna Sittard (4-0) kijkt, dat is een wedstrijd waarmee je het kunt vergelijken, was het baltempo te laag aan onze kant. Er waren wel momenten dat we het goed deden en we hadden veel balbezit. We gaven weinig weg maar hadden ook te weinig gecreëerd."

Jans geeft dan ook aan dat ze daar weer van kunnen leren: “Het tempo moet nog meer omhoog. Wat dat betreft hebben we weer een thuiswedstrijd en het voelt steeds meer als een genot om die te spelen.” Ook het FC Utrecht-publiek lijkt te genieten, want de Bunnikside is voor de tiende keer dit seizoen uitverkocht.

De goede kaartverkoop van FC Utrecht zorgt dan ook voor een glimlach op het gezicht van de trainer: “Ik vind het echt geweldig hoe zich dat ontwikkelt. Dat geldt voor het publiek denk ik ook, want de meeste wedstrijden gaan de mensen hartstikke tevreden naar huis. Als zij tevreden naar huis gaan en wij ook is dat een mooie mix”, besluit Jans.

Lees meer:
0 reacties