Jans complimenteus voor tegenstander: "Heeft het goed neergezet"

Zondag wacht FC Utrecht een belangrijke wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer staat op gelijke hoogte met de Domstedelingen.

Vorige week won FC Utrecht nog met 2-3 bij SC Heerenveen, al ging niet alles goed. "We moesten de concentratie langer vasthouden. We hebben een volwassen overwinning geboekt, maar we brachten onszelf wel in gevaar. Dat is wel een les", blikt Ron Jans terug bij het clubkanaal. Verder zag de oefenmeester dat zijn ploeg zich goed ontwikkelt. "We veroveren heel veel ballen op de helft van de tegenstander en in de effectiviteit scoorden we hoger dan in het begin van het seizoen."

Zondagmiddag komt directe concurrent Go Ahead Eagles op bezoek. "We moeten doorgaan met waar we mee bezig waren. Zij zullen dat willen ontregelen. Het wordt een boeiende wedstrijd", verwacht Jans. "Ze zijn echt niet beducht van hoog druk zetten, maar kunnen ook lager inzakken. Aan de bal vind ik dat Rene Hake het goed heeft neergezet. We kunnen druk zetten, maar dat zullen we goed moeten uitvoeren omdat zij goed voetballen."

Lees meer:
0 reacties