Jans blikt vooruit: "Gaan een agressief Fortuna Sittard zien"

FC Utrecht speelt zaterdag in Limburg tegen Fortuna Sittard. In het Fortuna Sittard Stadion wordt er om 21.00 uur afgetrapt. Bij FC Utrecht TV blikt trainer Ron Jans alvast vooruit.

Jans heeft één dag nagenoten van de overwinning op Ajax. "Het leven gaat steeds weer vooruit en we zijn er nog lang niet", zegt de coach. "Woensdagavond hebben we Technische Avond gehad en dan krijg je ook alles te horen en dan maak je dat mee. Ik heb echt wel meegekregen hoe groot de vreugde allemaal was, het moment is top en de tegenstander om het tegen te doen is ook geweldig. Maar nu Fortuna."

Jans weet wel wat hij kan verwachten. "Fortuna begon echt goed aan het seizoen, goed georganiseerd en een paar goede resultaten tegen Feyenoord-uit en Ajax-thuis. Wij hebben nu gewonnen en wij willen een serie neerzetten. Zij willen de draad weer oppakken. Ik denk dat wij een heel agressief Fortuna Sittard gaan zien. Ik ken de trainer heel goed, hij heeft wel in zich de ploeg goed neer te zetten, tactisch maar ook mentaal."

De trainer beschikt bijna over een complete selectie. "Het wordt steeds mooier. Zidane Iqbal heeft alleen het begin van de training meegetraind maar die komt er ook weer aan. Nick Viergever is nog geschorst en dan blijft op dat moment alleen nog Ivar Jenner in de lappenmand", aldus Jans.

Lees meer:
0 reacties