Jans baalt van uitgaande transfer: "We hadden hem graag gehouden"

Bart Ramselaar vertrekt bij FC Utrecht, net als Modigo Sagnan. Met Jeppe Okkels en Niklas Vesterlund heeft Ron Jans twee alternatieven in zijn selectie.

"Dit zijn twee jongens die ook in het toekomstbeeld van FC Utrecht passen. Het is voor mij onverwacht, omdat Sagnan en ook zeer waarschijnlijk Bart Ramselaar zijn verkocht. Ik vroeg aan Bart Ramselaar: 'wil jij dit?' Waarop hij zei: 'Ik wil dit zo graag'. Dan gaat het erom of het juiste bedrag wordt geboden en of we genoeg alternatieven hebben", weet Jans in gesprek met de clubkanalen van FC Utrecht.

"Als voetballer en persoon past Bart ook bij mij. Het is nog niet helemaal afgerond, maar de verwachting is dat Bart naar Singapore gaat", weet Jans. "Sagnan is lastiger. We hadden hem graag gehouden, hij kan zo in de basis, zeker gezien zijn leeftijd. Maar zijn droom was om naar de Ligue 1 in Frankrijk te gaan. Montpellier bood een bedrag en voetbal is ook geld en dat bedrag wilden we graag incasseren. Daar moeten we dan ook begrip voor hebben", besluit de trainer.

Lees meer:
0 reacties