Jans adviseert FC Utrecht-speler: "Blijf nog even in dit warme bad"

Ron Jans
Ron Jans Foto: © Pro Shots

Ron Jans hoopt dat Sam Lammers langer bij FC Utrecht kan blijven. De spits van Rangers keert normaal gesproken komende zomer terug naar Schotland.

Lammers speelt nagenoeg alles sinds zijn komst naar Utrecht en is bij acht doelpunten betrokken. "Vanaf dag 1 vindt iedereen hem een aanwinst voor de club en dat is ‘ie ook. Vanaf het begin voetbalt hij goed en werkt hij hard", vertelt Jans in Voetbal International. Of de spits een stap hogerop moet maken ligt volgens Jans aan een aantal zaken. "Wil ik spelen? Gewaardeerd worden? En dan zit er misschien nog een niveautje hoger dan FC Utrecht in."

De oefenmeester denkt dat nog een seizoen bij FC Utrecht misschien beter is voor de 26-jarige Tilburger. "Stel dat hij nu teruggaat en op de bank komt bij Rangers, of elders waar hij zich weer moet aanpassen… Blijf nog even in het warme bad, zou ik zeggen", aldus Jans. "Alleen zijn er nog heel veel dingen die én wij én Sam niet in de hand hebben om volgend jaar nog met elkaar te werken. Dat gaat inderdaad vooral om twee factoren. Rangers en geld."

Lees meer:
0 reacties