Ivar Jenner verliest met Indonesië van Japan en moet afwachten

Ivar Jenner bij FC Utrecht
Ivar Jenner bij FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Ivar Jenner heeft met Indonesië de laatste groepswedstrijd op de Azië Cup gespeeld. De speler van FC Utrecht ging woensdag met 3-1 onderuit tegen Japan en moet nu afwachten.

Jenner begon in de basis, maar kon niet voorkomen dat Japan uiteindelijk ruim won. Feyenoorder Ayase Ueda was al na zes minuten trefzeker vanaf de penaltystip. Vlak na rust was de speler van de Rotterdamse ploeg opnieuw trefzeker, op aangeven van voormalig FC Groningen- en PSV-speler Ritsu Doan.

Vlak voor tijd scoorde Justin Hubner een eigen goal, waardoor de 3-0 op het scorebord kwam. In de blessuretijd deed Sandy Walsh nog wat terug namens Indonesië. Jenner speelde de gehele wedstrijd mee. Indonesië eindigt uiteindelijk als nummer drie in groep D, met drie punten uit drie wedstrijden.

Het betekent dat Jenner en co moeten afwachten wat de eindstanden worden in groep E en F. De vier beste nummers drie gaan alsnog door naar de volgende ronde van de Azië Cup. De laatste wedstrijden van Groep E en F staan donderdag op het programma.

Lees meer:
0 reacties