"Iqbal heeft het FC Utrecht-publiek zo voor zich gewonnen"

Zidane Iqbal
Zidane Iqbal Foto: © Orange Pictures

Zidane Iqbal kwam afgelopen zomer met veel verwachtingen naar FC Utrecht. De overgekomen middenvelder van Manchester United kwam echter nog amper in actie voor de Domstedelingen.

Na lang blessureleed lijkt Iqbal volgende week tegen Sparta Rotterdam in actie te kunnen komen. "Geloof me", begint Zeljko Petrovic in het Algemeen Dagblad. "Als hij de kans krijgt, heeft hij het FC Utrecht-publiek zo voor zich gewonnen. Die jongen heeft alles wat een topvoetballer moet hebben. Hij is uitstekend aan de bal, slim in het maken van zijn keuzes en afgelopen maanden fysiek veel sterker geworden. Daarnaast is hij een ultieme teamspeler. Het is nu aan Zidane om dat te laten zien."

Als Iqbal dit seizoen nog niet belangrijk kan worden voor FC Utrecht, dan wel in de toekomst, voorspelt Petrovic. "Mocht blijken dat Zidane komende tijd nog te weinig minuten kan maken, dan zou het voor hem en de club misschien goed zijn om om te denken aan verhuur aan bijvoorbeeld ADO Den Haag of Willem II", stelt de oefenmeester voor. "Eén ding week ik hoe dan ook zeker: Zidane gaat uiteindelijk belangrijk worden voor FC Utrecht, honderd procent."

Lees meer:
0 reacties