Iqbal blikt vooruit: "Moeten ons kwalificeren voor play-offs"

Zidane Iqbal heeft in gesprek met FC Utrecht TV vooruitgeblikt op de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Ook bespreekt hij nog even de periode dat hij geblesseerd was.

Iqbal geeft aan dat je een blessure niet meteen los kan laten als je weer fit bent: "Als je terugkeert van een blessure dan heb je dat nog wel een week in je hoofd zitten. Nu ben ik al een tijdje blessurevrij en ik hoop dat het ook zo blijft en ik mijn aandeel kan hebben in het team."

De middenvelder blikt daarnaast vooruit op de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard en spreekt daar ook een doelstelling bij uit: "We moeten goed kijken hoe we ze moeten bestrijden, waar we Fortuna pijn kunnen doen en de drie punten kunnen pakken om ons te kwalificeren voor de play-offs om Europees voetbal."

FC Utrecht kan dit weekend een clubrecord evenaren. Wanneer de Domstedelingen niet verliezen van Fortuna Sittard, zijn ze dertien wedstrijden ongeslagen. Dat lukte alleen de ploeg uit het seizoen 1990/91. De aftrap is zondagmiddag om 14:30 uur. FC Utrecht staat momenteel op plek 11 met 23 punten. De achtste en negende plek worden bezet door PEC Zwolle en Sparta met ieder 26 punten. Fortuna staat tiende met 24 punten.

Lees meer:
0 reacties