"Interessant om te zien of de club nu eens durft te investeren"

Taylor Booth
Taylor Booth Foto: © Orange Pictures

FC Utrecht gaat een veelbelovende transferzomer tegemoet. Op de tribunes van Stadion Galgenwaard zitten iedere wedstrijd scouts uit binnen en buitenland.

"De namen van Bozdogan, Sagnan en Othmane Boussaid werden genoemd", weet Stef de Bont in Voetbal International. "Maar nog vaker ging het om Tasos Douvikas en Taylor Booth. Deze twee namen zullen de Utrechtse transferzomer domineren. Het spel rondom de 21-jarige Booth is nu al op de wagen. Onlangs meldde een nog actieve Champions League-deelnemer zich concreet in Utrecht. Andere clubs hebben hun interesse al kenbaar gemaakt bij zijn management. Het gaat om de Nederlandse en Belgische top, maar ook ploegen uit Spanje en Engeland."

"Uiteindelijk moet FC Utrecht als de grote winnaar uit het transferspektakel rollen", gaat de journalist verder. "De Booth- en Douvikas-miljoenen stellen Utrecht in staat om de opties in de contracten van Sagnan, Bozdogan en mogelijk zelfs Hendriks te lichten. Dan blijft er nog wat transferwinst over. De voorbije jaren werd dat vooral gebruikt om de tekorten te dekken. Het is interessant om te zien of de club nu eens durft te investeren."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand