"Ik zou niet weten hoe dit FC Utrecht nog aan de praat raakt"

Ajax - FC Utrecht
Ajax - FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Oud-voorzitter Ben ten Boden blikte namens De Utrechtse Internet Courant terug op de wedstrijd tegen Ajax. "Zomeravondvoetbal", was Ten Boden niet mild voor de selectie.

Ten Boden had nog hoop voor de wedstrijd dat er misschien wat te halen zou zijn in Amsterdam. "Maar als zo vaak, dit FC Utrecht ontbeert zoveel om ook maar in de buurt te komen van een goed resultaat. De eerste helft was… Ja, wat zal ik ervan zeggen. Dit is niet mijn FC Utrecht. En dat al langer. Een ruststand van 4-0 had zomaar gekund. Het bleef bij 1-0. Slechter kon de tweede helft niet worden."

Ook de tweede helft biedt hem niet veel hoop richting de play-offs. "Ajax bleef kansen creëren, kreeg ook bijna de gehele wedstrijd de gelegenheid van FC Utrecht. Voor FC Utrecht nul gele kaarten. Dat zegt al genoeg. Een logisch gevolg was de 2-1 door Brobbey. In blessuretijd nog de 3-1. Het zomeravondvoetbal leverde wederom niets op. Ik zou werkelijk waar niet weten hoe dit FC Utrecht nog aan de praat raakt. Wellicht de laatste thuiswedstrijd tegen Emmen? Dan de play-offs. Ik ga mijn geld niet op FC Utrecht zetten."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
8 SC Heerenveen 34 -6 46
9 RKC Waalwijk 34 -14 41
10 Vitesse 34 -5 40
Bekijk de hele stand