"Ik hoop wel dat Mike van der Hoorn op Pavlidis kan gaan spelen"

Mike van der Hoorn
Mike van der Hoorn Foto: © Pro Shots

In Pessel en Boonen bespreken Appie Boonen en Paul Pessel het nieuws rondom FC Utrecht. Zo wordt ook de laatste competitiewedstrijd van aankomende zondag uit tegen AZ besproken. 

"Zondag spelen we tegen AZ, die theoretisch gezien nog derde kunnen worden. Die gaan geen cadeautjes geven", begint Boonen. "Die gaan zeker geen cadeautjes geven", reageert Pessel. "Maar misschien kan dat wel ervoor zorgen dat we in onze kracht komen. Bij die bekerwedstrijd gingen we er ook zonder vertrouwen heen, en die wonnen we ook."

"Stel dat we daar een punt halen, die nodig is om een thuiswedstrijd te spelen", gaat Pessel verder. "Anders speel je een uitwedstrijd en moet je maar hopen dat je er nog een gaat spelen." Hoogstwaarschijnlijk gaat Utrecht aantreden tegen Sparta Rotterdam. "Zij zijn gewoon net een tandje sneller en feller, en zijn toch wat meer mannen en dat baart mij wel zorgen", stelt Pessel.

Ook wordt AZ-spits en topscorer Pavlidis nog besproken. "Ik hoop dat Mike van der Hoorn op tijd hersteld is, en dat hij op hem kan staan", stelt Pessel. "Als hij er niet bij is dan hoop ik dat Jans met Flamingo start, want we moeten die Griek wel zien uit te schakelen."

Lees meer:
0 reacties