"Ik betwijfel of Ryan Flamingo komend seizoen voor ons speelt"

Ryan Flamingo op de eerste training van FC Utrecht
Ryan Flamingo op de eerste training van FC Utrecht Foto: © Pro Shots

Inmiddels is FC Utrecht begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Ron Jans werkte zondagmiddag de eerste training af. 

"De voorbereiding is een mooie periode. Nieuwe mensen, goed weer, iedereen is positief. Dus is het heerlijk om weer te beginnen", vertelt Jans tegenover RTV Utrecht.  Vorig jaar begon Jans pas begin september, nadat Michael Silberbauer was ontslagen. "Ik was er niet bij, maar ik begrepen dat het toen in de voorbereiding niet lekker liep. En dat werd door de resultaten bevestigd."

Ook Ryan Flamingo was nog aanwezig op het trainingsveld. Toch is Jans niet zeker of dat het gehele seizoen zo blijft. "Ik betwijfel het of Flamingo komend seizoen voor ons speelt, maar ik zal heel blij zijn als hij blijft", zegt de oefenmeester. "Hij is hier nog niet uitgeleerd. Maar als je die stap kunt maken, en je hebt uitzicht op veel speelminuten bij PSV, ik zie hem dat wel doen. Ik wacht het af."

Toch wil Jans niet te veel kijken naar eventuele versterkingen. "We moeten eerst maar eens kijken of we wel een opvolger moeten zoeken voor het middenveld. En achterin hebben we wel een aantal opties nu."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
FC Utrecht
14:30
PEC Zwolle
za
17/08
SC Heerenveen
16:30
FC Utrecht
za
24/08
NAC Breda
21:00
FC Utrecht
zo
1/09
FC Utrecht
12:15
FC Twente
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
8 Fortuna Sittard 0 0 0
9 Go Ahead Eagles 0 0 0
Bekijk de hele stand