Lammers weet één ding zeker: "Ben nog niet klaar bij FC Utrecht"

Sam Lammers
Sam Lammers Foto: © Pro Shots

Sam Lammers was een belangrijke speler in de wederopstanding van FC Utrecht, dat een moeilijke seizoensstart kende en zelfs op een gegeven moment onderaan stond. Met tien doelpunten heeft de spits aanzienlijk bijgedragen aan het behalen van de zevende plaats.

"Ik ben blij dat ik belangrijk heb kunnen zijn voor het team", zegt Lammers in gesprek met de Telegraaf. "Het is voor mij een mooi half jaar geweest, maar ik ben nog niet klaar. We willen nu ook Europees voetbal halen. Het is een paar weken wat minder geweest. Er zijn een aantal wedstrijden geweest, waarin we minder speelden, dan we kunnen spelen. Maar ik heb het gevoel dat we weer de juiste energie en flow te pakken hebben", gaat de spits verder, die is gehuurd van Rangers FC en nog in het ongewisse verkeert over zijn toekomst.

"Daar wil ik me nu ook nog niet mee bezig houden", is Lammers duidelijk. "Het enige dat ik erover kan zeggen, is dat FC Utrecht heeft aangegeven langer met me door te willen. Wat er verder gebeurt weet ik niet. Dat gaat allemaal pas na deze wedstrijden spelen, want ik wil niets doen waardoor ik de focus kwijt kan raken. De belangrijkste wedstrijden van het seizoen komen eraan en ik hoop ook hierin doelpunten te kunnen maken."

Lammers staat bij Rangers nog onder contract tot medio 2027. "Daar sta ik onder contract en zal ik als eerste mee in gesprek gaan. Ik heb het afgelopen half jaar niet echt contact gehad met Rangers. Na dit seizoen gaan we gesprekken voeren."

Lees meer:
0 reacties