Igor Gluščević blikt terug: "Daar denk ik nog heel vaak aan"

Igor Gluščević
Igor Gluščević Foto: © Pro Shots

Igor Gluščević heeft in gesprek met het Algemeen Dagblad teruggeblikt op zijn tijd bij FC Utrecht. Vooral de bekerfinale tegen Feyenoord is hem bijgebleven.

De Montenegrijnse voetballer speelde met de Domstedelingen in totaal twee keer een bekerfinale. De eerste keer was tegen Ajax. Die werd door FC Utrecht verloren met 3-2, mede door een buitenspelgoal van Wamberto. Een seizoen later bereikte Utrecht wederom de finale en dat liep beter af.

In die finale werd Feyenoord overtuigend verslagen. “Als ik terugdenk aan die dag, staat het kippenvel meteen weer op mijn armen. Het Feyenoord van toen was echt ijzersterk, met onder meer Robin van Persie, Pierre van Hooijdonk en Bonaventure Kalou in de ploeg.”

Toch wisten de Domstedelingen de finale naar hun hand te zetten. “Met dank aan onze tienduizenden supporters die maar bleven zingen, schreeuwen en aanmoedigen. De Kuip was van FC Utrecht, zó fantastisch mooi. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Ik denk nog heel vaak terug aan die finale”, besluit hij

Lees meer:
0 reacties