"Het scenario Ajax – FC Utrecht sluit ik bijna uit in de Play Offs"

Ajax FC Utrecht
Ajax FC Utrecht Foto: © Pro Shots

FC Utrecht boekte zondagmiddag een nipte zege op Vitesse (1-0), en daardoor is het halen van Europees voetbal nog op twee manieren mogelijk. Ben ten Boden wierp, zoals elke week in De Utrechtse Internet Courant, zijn blik op de huidige situatie.

Door de overwinning kunnen de Domstedelingen nog de vijfde plaats halen. Die eindklassering levert een ticket voor de tweede voorronde van de Europa League op. Wel moet Ajax dan een misstap begaan en FC Utrecht geen fout maken. In het andere scenario speelt FC Utrecht play-offs om een ticket voor de voorronde van de Conference League.

Wel sluit Ten Boden zelf een aantal scenario’s uit die niet meer haalbaar lijken. “Sparta thuis en AZ uit. Het scenario Ajax – FC Utrecht sluit ik gelukkig bijna uit in de Play Offs. Dat scheelt een hoop kopzorgen. Ajax heeft geen stadion beschikbaar. Geen uitfans welkom op een bepaalde locatie lag zeker voor de hand. Hopelijk twee thuiswedstrijden in de play-offs. Dan moet er wel anders gevoetbald worden. Op het scherpst van de snede. Op de beats van……… Euro papa! En van je Euro Euro Utreg komt er aan!”, aldus de columnist.

Lees meer:
0 reacties