Heracles waarschuwt FC Utrecht: "Gaan zeker onze kansen krijgen"

Heracles Almelo is in de aanloop naar de wedstrijd bij FC Utrecht complimenteus naar de Domstedelingen. Toch denken de Almeloërs een kans te maken om een resultaat te halen in Stadion Galgenwaard.

De Almeloërs hebben een zwaar programma voor de boeg, met als eerste dus de uitwedstrijd in Utrecht. "Daar moeten we ons niet door laten afleiden en ons blijven focussen op ons eigen spel", reageert Heracles-trainer Erwin van de Looi bij het clubkanaal. "We weten hoe FC Utrecht speelt en ze doen het goed. Ze hebben aan het begin van het seizoen veel punten laten liggen, maar ze staan nu waar ze horen."

Verdediger Jannes Wieckhoff heeft in ieder geval alle vertrouwen in de wedstrijd. "FC Utrecht is al veertien wedstrijden ongeslagen en ze zijn met een goede serie bezig. Wij moeten vertrouwen hebben in onszelf en dan maken we kans op een resultaat. Ook bij tegenslagen moeten we niet van slag raken en we moeten dan bij ons plan blijven. Wij gaan zeker ook onze kansen krijgen in Utrecht", aldus de Heracles-speler.

FC Utrecht - Heracles Almelo wordt vrijdagavond gespeeld en begint om 20.00 uur. Wanneer FC Utrecht niet verliest, is de ploeg vijftien wedstrijden achter elkaar ongeslagen.

Lees meer:
0 reacties