Heracles-clubwatcher bekritiseert Galgenwaard: "Dat is KKD-waardig"

Stadion Galgenwaard
Stadion Galgenwaard Foto: © Pro Shots

FC Utrecht boekte vrijdagavond een nipte zege op Heracles Almelo. In een regenachtige Galgenwaard werd het 1-0 door een late treffer van Victor Jensen. Na afloop van de wedstrijd waren sommige mensen aan Heracles zijde niet geheel te spreken over de gang van zake in Utrecht, zo blijkt uit de podcast HeraKlets.

"Jij was sowieso al een beetje geïrriteerd of niet?", begint Frank Bussink. "Je vindt wat van de perstribune toch? Het regende en ik zag een foto op X dat je laptop onder een soort plexiglas overkapping stond." "Ja het regende er nog dwars overheen", reageert Heracles-clubwatcher Ralph Blijlevens. "Je zit gewoon op een nat toetsenbord te tikken, je moet een regenjas aan hebben, een paraplu meenemen en daarna moet je naar een persruimte van een of andere rijschoolhouder waar wat tafeltjes staan."

"Dat past niet bij een club wat Utrecht poogt te zijn", reageer Bussink. "Nee niet bij een club uit een van de vijf grote steden in Nederland", reageert Blijlevens. "Dat is echt KKD-waardig, maar goed dat is bijzaak."

Lees meer:
0 reacties