Heisa rondom spandoek Michael Mols: "Moest verwijderd worden"

Afgelopen zondag speelden de dames van FC Utrecht tegen Ajax (0-2). Hier was ook nog wat gedoe rondom een spandoek over Michael Mols. Dat werd verteld in de rubriek Pessel & Boonen van RTV Utrecht.

Er was een jongen bij FC Utrecht die een spandoek had meegenomen naar de wedstrijd. De beveiliging was hier echter niet blij mee. “Afgelopen zondag speelde de dames van FC Utrecht thuis. Een jongen had heel mooi een spandoek opgehangen met daarop ‘Mols FC Utrecht legend’. Het spandoek moest van de hoofdbeveiliging verwijderd worden. Toen vroeg die jongen waarom en dat kon niet worden verteld, maar het spandoek moest eraf,” vertelt Albert Boonen.

Wel vindt Albert dat er snel is gehandeld door FC Utrecht. “Ik had daar een mooi stukje over geschreven op Facebook. Nog geen tien minuten later word ik gebeld door Junior, die witte. Hij zegt: 'Luister. Dit is een misverstand en had nooit mogen gebeuren. Het wordt nu weer teruggehangen en ik hoop dat het hiermee af is.' Er wordt in ieder geval heel snel en adequaat gereageerd,” besluit hij.

Lees meer:
0 reacties