Hans Kraay ziet: "Dit is nou de ultieme nummer 10 voor FC Utrecht"

Hans Kraay junior
Hans Kraay junior Foto: © Pro Shots

Hans Kraay jr ziet in Dani de Wit de ideale nummer tien voor FC Utrecht. De 25-jarige middenvelder zit de laatste regelmatig op de bank bij AZ en heeft een aflopend contract in Alkmaar.

“Deze jongen loopt niet te zeiken en kijkt in de spiegel", begint Kraay in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. "Dani de Wit, sinds jaar en dag gewoon een geweldige nummer 10 bij AZ, staat er al een tijdje niet in. En mocht weer even meedoen. En hij maakt een belangrijke goal."

In een interview met NH Sport was De Wit kritisch op de keuze van trainer Pascal Jansen. "Nou, dan is dat een heel ander interview dan gisteravond (zaterdagavond, red.) met Pascal. Want daar was hij zeer zelfkritisch en had hij zoiets van 'ja, deze trainer zal ook wel de beste nummer 10 opstellen'. Ik vind het zó verfrissend en ik had dit eigenlijk ook als tip voor Jordy Zuidam."

"Want De Wit is transfervrij aan het einde van het seizoen. Dit is nou de ultieme nummer 10 voor FC Utrecht. Die hebben zó slecht ingekocht. Ze lijken allemaal op elkaar, die spelers daar. En dezelfde buitenspelers allemaal. Dus gratis en voor niks, Jordy. Als je kijkt, Dani de Wit is een echte Utrecht-nummer 10", besluit Kraay.

Lees meer:
0 reacties