Groenendijk matchwinner: "Super speciaal, er was zoveel ontlading"

Tami Groenendijk was zondagmiddag goud waard voor FC Utrecht. De invalster bezorgde de Domstedelingen de zege op bezoek bij Telstar: 1-2.

"Het is echt super speciaal. Er was zoveel ontlading. We hebben een aantal kansen gehad die er echt in hadden gemogen, maar om dan als invaller de 2-1 te mogen maken... Ja... Echt super", is Groenendijk blij in gesprek met DUIC. "In het begin ging het wel goed, na de 1-0 werd het een beetje slordig. We hebben echt wel kansen gehad, gewoon goed uitgespeelde aanvallen. Die kansen moeten we afmaken", oordeelt ze.

Groenendijk gaat verder: "Dat is gewoon zonde. Eigenlijk moet je met 1-2 de rust in. Dan hou je het spannend. Uiteindelijk hebben we toch die 1-2 gemaakt, daar ben ik blij mee. Toch die drie punten, dat is het belangrijkst. Maar die kansen moeten we wel gaan afmaken", zegt de middenveldster.

Of FC Utrecht tevreden kan zijn met het optreden tegen Telstar? "Ik denk deels wel, deels niet. We hebben echt een aantal goede momenten gehad, goed de controle gehad en de ruimtes benut. Maar we moeten ook echt werken aan die slordigheden en het afmaken van de kansen. Nu win je net met 1-2, maar je moet gewoon ruim winnen en de overhand nemen."

Lees meer:
0 reacties