Gert Kruys kijkt terug op ‘succesvolle’ avond: "Mooi om te zien"

Gert Kruys
Gert Kruys Foto: © Pro Shots

Het OFM Voetbalcafé 2024 was een groot succes voor meer dan 150 aanwezigen. Collega's van de Business Club konden netwerken, ontspannen winkelen, genieten van eten en drinken, en boeiende voetbalgesprekken voeren.

"Wij kijken terug op een succesvolle avond, waarvoor we OFM. Nieuwegein hartelijk willen bedanken", laat Commercieel Ambassadeur van FC Utrecht Gert Kruys op de clubwebsite weten. "Het was mooi om te zien hoe de Business Club Leden volop gebruikmaakten van de mogelijkheid om te netwerken. Het was een avond met veel gezelligheid en natuurlijk de gelegenheid om even lekker te shoppen."

Danny Bakker, Accountmanager bij Eastmen, genoot van de avond in Nieuwegein. "Niet alleen was het een onvergetelijke avond bij OFM., het was ook een avond die in het teken stond van loyaliteit. Dit Voetbalcafé toonde maar weer eens aan dat voetbal niet alleen een sport is, maar ook een bindmiddel. Klasse gedaan, FC Utrecht."

"Wij zetten onze winkels vaker in voor netwerkevents, omdat wij erin geloven dat we op deze manier als bedrijven het beste in elkaar naar boven halen", vertelt Arthur Feenstra, Co-owner van OFM.. "De samenwerking tussen onze Mensperience store in Nieuwegein en FC Utrecht is wat ons betreft een logische, omdat we beiden topsport bedrijven – maar dan in verschillende branches."

Lees meer:
0 reacties