Fraulo vol vertrouwen: "We gaan naar Ajax om daar te winnen"

FC Utrecht-middenvelder Oscar Fraulo heeft alle vertrouwen in een goed resultaat bij Ajax komende zondag. Dat vertelt hij in gesprek met FC Utrecht TV.

Eerst blik de Fraulo nog even terug op de enerverende thuiswedstrijd tegen de Amsterdammers. “ In die wedstrijd ging het van 2-2, naar 3-3 en dan in de laatste minuut werd het nog 4-3. Dat is één van de belangrijkste goals die ik heb gemaakt”, Fraulo was degene die in de thuiswedstrijd de winnende maakte namens de Domstedelingen.

FC Utrecht begon het seizoen beroerd met vier nederlagen op rij. Nadat trainer Michael Silberbauer werd ontslagen en Ron Jans kwam ging het lopen. Vanaf de zege op Ajax heeft FC Utrecht zelfs niet meer verloren. “Ik heb vanaf het begin gezegd dat als we meer vertrouwen zouden hebben en we meer zouden winnen, dan kunnen we met dit team goed voetbal spelen”, vertelt de middenvelder.

Voor Ajax is hij dan ook niet bang. “Ik vind het goed om de favoriet te zijn, we gaan naar Ajax om te winnen. We voelen steeds beter aan hoe we willen spelen, dat zie je nu terug aan hoe goed we spelen als team”, besluit hij. Ajax - FC Utrecht wordt komende zondag gespeeld. De aftrap is om 12:15 uur.

Lees meer:
0 reacties