Fraulo over toekomst: "Geen idee waar ik volgend jaar speel"

Oscar Fraulo in actie namens FC Utrecht
Oscar Fraulo in actie namens FC Utrecht Foto: © BSR Agency

De winterse transferperiode is van start en de kans is groot dat FC Utrecht deze winter van één of twee middenvelders afscheid gaat nemen. Oscar Fraulo is geen kandidaat om te vertrekken: de Deen lijkt zeker van een basisplaats.

Coach Ron Jans lijkt vast te houden aan de spelers die het beste presteren op de training. Soms worden spelers daar onrustig van, maar Fraulo niet. "Oscar heeft dat van nature, dat hij daar niet bang voor is", zegt Jans tegenover Voetbal International. "Hij is sowieso iemand die durft. Hij durft te duelleren, hij durft er overheen te gaan, hij durft te voetballen. Dat vind ik mooi. Zeker op die leeftijd."

Waar de toekomst van de 20-jarige middenvelder ligt? "Er is een optie tot koop. Ik heb goed contact met Gladbach maar tegelijkertijd nog geen idee waar ik volgend jaar speel", is Fraulo eerlijk. "Dat maakt me op dit moment ook helemaal niet uit. Ik ben bij FC Utrecht. Ik wil hier leren, beter worden en belangrijk zijn voor het team. En des te beter ik het doe, des te meer er in de toekomst mogelijk zal zijn."

Lees meer:
0 reacties