Fraulo over invloed Denen op selectie: "Hij verliest veel geld"

Er zitten veel Denen in de selectie bij FC Utrecht. Een van hen is Oscar Fraulo en tegenover FC Utrecht TV laat hij weten hoe dat tot uiting komt in de selectie.

In gesprek met de verslaggever laat Fraulo weten dat het makkelijk is dat er zoveel landgenoten in de selectie van FC Utrecht zitten. “Elke ochtend spelen we een Deens kaartspel en praten we Deens met elkaar. Dat is heel erg leuk.” Het kaartspel wat gespeeld wordt is het Deense spel Hende.

De Denen in de selectie proberen het aan de anderen te leren. Ook de Nederlandse spelers doen vaak mee met het kaartspel, alleen die zijn niet zo goed volgens de middenvelder. Dan heeft hij het onder andere over Sam Lammers: “Hij verliest veel geld, ik win altijd”, vertelt hij lachend.

De middenvelder was samen met Victor Jensen één van de eerste Denen in de selectie. Afgelopen winterstop kwamen daar Jeppe Okkels en Niklas Vesterlund bij. Fraulo geeft aan dat hij ze geholpen heeft om te landen bij FC Utrecht: “Wij proberen ze te helpen en als ze wat nodig hebben dan zijn we er voor hen

Lees meer:
0 reacties