Fraulo blijft positief: "Dan gaan we deze wedstrijd winnen"

FC Utrecht speelt vrijdagavond een zeer belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter FC Volendam. Oscar Fraulo stelt dat de ploeg vooral niet teveel naar de slechte resultaten van afgelopen weken moet kijken.

FC Utrecht pakte drie speelrondes geleden de eerste punten tegen Heracles Almelo, maar verloor sindsdien weer alles. "Het is nu heel belangrijk om naar onszelf te kijken hoe we het beste voor de dag kunnen komen, zoals hoe we het beste op kunnen bouwen en druk kunnen zetten", legt Fraulo uit op het clubkanaal. "Ik ben ervan overtuigd dat als we dat met de volle 100% doen, we deze wedstrijd gaan winnen."

De Deense middenvelder speelt dit seizoen op huurbasis in Utrecht en deinst niet terug voor de uitdaging. "FC Utrecht is net als Borussia Mönchengladbach een grote club waar altijd heel veel druk is. Ik denk dat het belangrijk is om rustig te blijven, het geduld te bewaren en je ding te doen op het veld. Het resultaat komt dan vanzelf", verzekert hij.

"Het is nu belangrijk om te focussen op wat we kunnen en niet op de resultaten en de punten", vervolgt Fraulo. "We moeten focussen op de dingen waar we goed in zijn." Het duel tussen de nummer zeventien en achttien van de competitie begint vrijdagavond om 20.00 uur.

Lees meer:
0 reacties