Fraser niet blij met sterkhouder: "Gaan we zeker bespreken"

Henk Fraser
Henk Fraser Foto: © Orange Pictures

Michiel Kramer liet zich dinsdagavond tegen FC Utrecht van zijn slechtste kant zien. De spits van RKC Waalwijk ontsnapte aan rood na een keiharde overtreding en werd daarna door een pissige Henk Fraser gewisseld.

Kramer kwam zeer onbesuisd en smerig in op Ryan Flamingo, maar het bleef onbestraft. "Ik heb het niet zo goed gezien. Ik heb alleen gezien dat er een moment was dat je dicht bij nog een kaart bent. Deze eerste gele kaart had ik niet gezien", blikt de oefenmeester terug bij ESPN. "Maar ik ben geen VAR, dus het is niet aan mij."

Fraser besloot zijn aanvaller in de rust in de kleedkamer te houden, grotendeels vanwege de zware overtreding. "Gevoelsmatig wel en als ik de beelden zie, is dat denk ik de juiste beslissing. We komen gewoon goed weg, dat kan ik niet ontkennen", aldus de oud-trainer van FC Utrecht, die met Kramer in gesprek gaat. "Ik kan moeilijk iets anders tegen hem zeggen dan dat we goed wegkomen. Het is zeker iets dat we gaan bespreken. Dat lijkt me niet meer dan logisch."

Lees meer:
0 reacties