Flamingo wil bij FC Utrecht blijven: "Zorgen dat ze me kopen"

FC Utrecht speelde afgelopen zondag tegen FC Twente in de Galgenwaard. De ploeg uit Enschede kwam in de 66e minuut met 10 man te staan. Toch wist Utrecht geen overwinning over de streep te trekken. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel. Ryan Flamingo spreekt na afloop met SoccerNews over de wedstrijd.

"Ik vond het een goede wedstrijd. het gevoel is alleen dat we gewoon meer wilden eigenlijk", aldus Flamingo. De ploeg uit Utrecht had graag nog de 2-1 gemaakt en drie punten gepakt maar toch zijn ze tevreden laat de rechtsback weten. "Als je van tevoren dit zou zeggen zou je wel denken is een mooi resultaat."

Twente is een goed ingespeeld team en staat momenteel vierde op de ranglijst, Flamingo is erg trots op zijn ploeg en vindt dat ze goed hebben gespeeld. Over zijn eigen prestatie zegt hij: "Ik probeerde gewoon mijn duelkracht te laten zien en het spel te verplaatsen. En misschien nog een goal mee te pikken maar dat lukte niet." Helaas geen FlaminGOAL deze week, toch is de rechtsback erg optimistisch: "Ik probeer gewoon mijn goals te maken en een stempel te drukken."

Flamingo heeft de hoop dat FC Utrecht hem behoudt na dit seizoen. "Ja, ik probeer gewoon goed te spelen en eigenlijk altijd te spelen, dus nooit afwezig te zijn. En ik probeer gewoon het team te helpen en te zorgen dat ze me willen kopen eigenlijk." Dat lijkt hem het beste voor hemzelf maar ook voor Utrecht. "Ik moet mezelf gewoon laten zien en dan kijken ze aan het eind van het seizoen wel of ze me willen kopen of niet", besluit Flamingo, die gehuurd wordt van Sassuolo. FC Utrecht heeft echter een optie tot koop bedongen.

Lees meer:
0 reacties